U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Showroom nummer 2 voor Sofacompany

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op 25 maart opent Sofacompany een 2de showroom in België. Gent volgt zo Antwerpen op.  Alle aanwezigen kunnen met een glas champagne in de hand de winkel ontdekken. De eerste 30 aanwezige gasten ontvangen een toffe goodie bag én een van de aanwezigen wint een Paula bank.

Deens design met trots gemaakt in Vietnam

Het verhaal van SOFACOMPANY begint in Denemarken, maar het succes van de organisatie is voor een groot deel te danken aan vele bekwame handen aan de andere kant van de wereld. Op alle artikelen is er 5 jaar garantie.

Over SOFACOMPANY

SOFACOMPANY is een Deens meubeldesignmerk en heeft het volledige productieproces in eigen handen. SOFACOMPANY heeft als missie om de meubelindustrie uit te dagen door hoogwaardige designzetels te leveren tegen eerlijke prijzen. SOFACOMPANY maakt sinds 2021 deel uit van Lars Larsen Group en heeft 20 showrooms in Europa en Scandinavië. De producten worden vervaardigd in de eigen fabriek van SOFACOMPANY en het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een van de snelst groeiende Deense meubelmerken.

https://sofacompany.com/nl-be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn