U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Schrijf u nu al in voor de Gardiente 2021!

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vanaf nu kunnen geïnteresseerde beursbezoekers zich aanmelden voor de gardiente 2021 die loopt van 5 t/m 7 september 2021 in het Messecenter Rhein-Main. In dit opmerkelijke jaar is een volledige online registratie voorafgaand aan de beurs verplicht voor iedereen die de beurs wil bezoeken. Zo kunnen wachttijden op de dagen van de beurs zelf worden beperkt.

https://gardientewp.muveo.de/visitors/registration/?lang=en

Bekende merken zoals 4 Seasons, DekoVries, doppler, Hartmann Outdoor Products, Karasek, Kettler Home&Garden, Müsing, Niehoff Garden, Siena Garden, Sieger, Solpuri, Stern, Schaffner en Zebra hebben hun deelname aan de gardiente 2021 al toegezegd. Niet alleen de grote namen presenteren zich, ook merken als Blomus en Tierra Outdoor zijn interessante nieuwe exposanten. De bestaande portfolio is beduidend breder geworden. Deze ontwikkeling laat zien dat er niet alleen behoefte is aan dit format, maar zeker ook aan een bepaalde mate van optimisme die deze branche juist nu zo nodig heeft.

Ruimte voor aparte thema´s

Op de nieuwe Concept Area kunnen innovatieve partners uit complementaire en bijbehorende outdoor living segmenten, outdoor keukens en dienstverleners in deze branche zich presenteren. Merken als Biohort, Barlooon, Eva Solo, Joouls, Outbag, Smart en Green, The Pots Company – ECOPOTS en Winza Outdoor Covers kunnen daarbij deze specifieke commercie ondersteunen bij een gerichte assortimentsprofilering.

Bovendien kunnen beursbezoekers in de verruimde BBQ Outdoor-World het hele scala aan mogelijkheden van de BBQ beschouwen met eersteklas merken als Barbecook, Campingaz, Everdure Neo Outdoor-Küchen, Monolith, Napoleon en Weber. Geïntegreerd in het hoogwaardig cateringconcept van de gardiente 2021 kunnen bezoekers het hele thema BBQ met alle zintuigen ondergaan.

Culinair aanbod – nieuwe energie opdoen in de ruime cateringarea

Beursbezoekers en exposanten kunnen ondanks de huidige omstandigheden genieten van de gardiente 2021. Daarom staan voor de organisatie ook dit jaar weer gastvrijheid en service hoog in het vaandel met o.a. gratis entree, gratis catering en gratis parkeren op het beursterrein.

Gratis service voor de beursbezoeker:

  • gratis entree
  • gratis parkeren bij de locatie
  • kosteloze hoogwaardige catering tijdens alle beursdagen
  • prijsvriendelijke overnachtingsmogelijkheden bij de partnerhotels

https://gardientewp.muveo.de/?lang=en

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn