U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Salone del Mobile verzet naar juni

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het belangrijke Salone del Mobile in Milaan is verzet van april naar juni. De nieuwe data van de beurs zijn dinsdag 7 tot zondag 12 juni.  Een beslissing die er is gekomen na overleg met de vele bedrijven die er doorgaans hun opwachting maken, maar ook met de stad Milaan en met andere stakeholders. Het wordt de zestigste editie van de designbeurs en dus was het zaak om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelde, zo laat Mario Porro weten. ‘Dat we het uitstel nu al bekend maken, is ook omdat we graag iedereen de kans willen geven te komen en hun bezoek goed te plannen’, zo luidt het nog. ‘Die week in juni was nog veel mogelijk, ook in de internationale beurskalender.’ Intussen is er het digitale platform dat door de Salone ontwikkeld werd en dat bezoekers kunnen bekijken, op zoek naar nieuwigheden. Kijk daar vooral uit naar nieuwe podcasts.

Het beeld bij dit bericht is een illustratie van Emiliano Ponzi, die de campagnebeelden, een zestal, voor zijn rekening mocht nemen. Hij treedt daarbij in de illustere voetsporen van  artiesten als Massimo Vignelli, Pierluigi Cerri, Guido Scarabottolo, en Lorenzo Marini.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn