U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Rufus: nieuw bedlinnen van De Witte Lietaer

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nieuw in de najaarscollectie van De Witte Lietaer is het dekbedovertrek Rufus. Het ontwerp heeft een mooi tribal patroon met ruiten en lijnen. Daar doorheen schijnen warme kleuren groen en oranje die doen denken aan de Indian Summer. Het combineert mooi bij natuurtinten en geeft een intieme, rustgevende sfeer in de slaapkamer.

Het bedlinnen is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen: een heerlijk zacht materiaal dat ontstaat door de katoendraden licht te ruwen. Het donsachtig laagje dat je hierdoor krijgt, zorgt ervoor dat het dekbedovertrek fijn en fluweelzacht aanvoelt. Het houdt warmte vast zodat de Rufus voor de koudere maanden een weldaad is om onder te slapen.

Het Rufus dekbedovertrek is tweezijdig afgewerkt. De ene zijde is bedrukt met het kleurrijke dessin en de andere zijde is in de unikleur olijfgroen. Mede door de subtiele glans krijg je zo een prachtige, luxe stof. Dankzij deze 2-in-1 afwerking bepaal je zelf of je je kamer wilt opfleuren met het dessin of kiest voor de rustige, olijfkleurige achterzijde.

Het comfortabele dekbedovertrek heeft een wijde flessenhals in stopstrook en is gemakkelijk te onderhouden. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Rufus wordt geleverd met twee kussenslopen met dubbelzijdige afwerking.

Winkeladviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn