U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Royal Botania lanceert Styletto

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met haar nieuwste lijn zet Royal Botania design op hoge poten: Styletto. Een minimalistisch model met slanke vormen dat de grens tussen in- en outdoor design meer dan ooit doet vervagen. Styletto maakt een elegant statement door stijl, esthetiek en comfort te combineren tot een bruikbare en uitgebreide collectie tuinmeubelen, gaande van stoelen tot modulaire lounge.

Styletto knipoogt met haar naam en vormgeving naar de fijne naaldhak. Een inspiratie die zich weerspiegelt in de langgerekte licht-conische poten van de meubellijn. De Styletto-stoelen benadrukken hun inspiratie met een rechte lijn van armleuning naar achterpoot, scherp als een killer heel, zonder in te boeten aan comfort. Want de stoelen zijn niet alleen in pure uitvoering zonder stoffen bekleding beschikbaar; voor wie design toch liever op een kussentje heeft, is er een waaier aan mogelijkheden om in de rugleuning en zitting een aangenaam kussen te integreren.

Ook voor de eet-, lounge- en bijzettafels catert Royal Botania naar smaak. Drie soorten tafels beschikbaar in een haast eindeloze reeks combinaties van frame + blad. De bijzettafels komen in drie verschillende groottes, variërend van 40 cm diameter tot 75 cm, drie hoogtes (28, 35 en 40 cm) en uitvoeringen voor het tafelblad in teak, lavasteen en keramiek.

De eet- en loungetafels zijn telkens beschikbaar in 2 hoogtes: een standaardhoogte van 75 cm en een lage versie van 67 cm voor de eettafel, en een hoge versie van 50 cm en een lage van 35 cm voor de loungetafel. Voor het tafelblad biedt Royal Botania bij Styletto drie opties aan: een ovaal blad, een ellipsvormig en een rond. Respectievelijk beschikbaar in de volgende lengtes: 220 of 300, 250 of 320 en 120 of 160.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn