U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Rolf Benz zit op wolkjes

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het modulaire programma Rolf Benz NUVOLA combineert onbegrensde vrijheid met ongedwongen luxe. Nuvola is Italiaans voor wolk en de bank doet zijn naam eer aan met een adembenemend loungegevoel.

Elk afzonderlijk element van het modulaire programma NUVOLA staat op vier poten en kan naar wens vrijstaand of gekoppeld worden gebruikt. Zet de bank vrijstaand in de ruimte als een eiland van ontspanning, schik meerdere banken samen als woonlandschap voor comfort of integreer het tafeltje Rolf Benz 987 tussen de elementen om opbergruimte te creëren.

NUVOLA omvat zitelementen in verschillende afmetingen met en zonder armleuningen, en/of zonder rugleuning. Indelingen kunnen zo op elk gewenst moment worden gewijzigd en afgewisseld. Voor individuele aanpassingen is er keuze uit diverse stofsoorten, drie zithoogten, rugkussens met nekrol in verschillende hoogtes en vier pootuitvoeringen. Geef de bank een persoonlijke touch door te mixen met kussens in verschillende stoffen en kleuren.

Of de voorkeur nu uitgaat aan de zachte, relaxte Lounge Deluxe-bekleding met een bijzonder zachte zitting of het beproefde Lounge Plus-comfort met een gladder zitoppervlak, je zit elke keer dat je plaatsneemt op de Rolf Benz NUVOLA op de juiste plek.

Rolf Benz NUVOLA is evenals alle Rolf Benz meubelstukken 100% Made in Germany.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn