U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Rolf Benz lanceert de Kumo

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Kumo is het Japanse woord voor wolk en deze naam symboliseert het programma: het uniek zachte zitgevoel ontstaat door de innovatieve constructie van de stoffering.

De Kumo van Rolf Benz is een organische, modulaire bank voor de meest uiteenlopende indelingen. Zoals alle Rolf Benz zitmeubels is Kumo comfortabel, ambachtelijk verwerkt en heeft hij een zacht zitcomfort. Rolf Benz produceert en ontwikkelt volledig in het Zwarte Woud, voor iedereen die meer dan een statisch zitmeubel zoekt. Het product is dus op en top Duits design.

Royaal uitnodigend of puur zitcomfort, volledig zonder hoeken of randen. Met Rolf Benz Kumo heeft Beck Design het concept van het royale zitlandschap nieuw leven ingeblazen. Het nieuwe design verovert de moderne woonruimte door zijn vele indelingsvarianten, zonder zich op te dringen. Zo ontstaan zachte, geborgen toevluchtsoorden in levendige kleur- en vormvarianten.

Rolf Benz Kumo kent vele variatiemogelijkheden. Naar keuze verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De poten zijn verkrijgbaar in gegoten aluminium, gelakt RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of marrone metallic. Voor de zithoogte is keuze uit 43 cm of 46 cm.

www.rolf-benz.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn