U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Revor-matrassen uitgeroepen tot product van het jaar

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Made In organiseerde voor de eerste maal in heel Vlaanderen een online wedstrijd waarbij gezocht werd naar het beste product van de provincie. Uit meer dan 400 inzendingen werden 20 bedrijven/producten per regio genomineerd, om finaal tot een top 5 te komen. Winnaar werd Revor Group uit Kuurne. Topman Jan Maes mocht uit handen van Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck de trofee mee naar huis nemen. Revor Bedding staat bekend voor zijn hoogwaardige matrassen en bedden en produceert meer dan 200.000 matrassen per jaar volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Jan Maes is net de vijftig voorbij en is al dertig jaar zelfstandig ondernemer. Toen Jan Maes Revor overnam (2000) stond 2 miljoen euro op de teller. De Revor Groep is vandaag goed voor 35 miljoen euro, twee productiecentra (een in Kuurne, een in de buurt van Budapest) en alles bijeen 300 medewerkers.

Ergonomisch en duurzaam

De West-Vlaamse matrassen van Revor heten duurzaam en ergonomisch te zijn. Topkwaliteit uit West-Vlaanderen. De bekroonde Tuur® Original Matras is een ergonomisch matras die, net zoals de rest van het Tuur®-assortiment, wordt gemaakt uit natuurlijke materialen, waardoor een gezonde nachtrust gegarandeerd wordt. Het aanbod wordt geproduceerd in de fabriek in Kuurne, in een korte keten met enkel Europese grondstoffen en halffabrikaten. ‘Het Tuur®-assortiment is er gekomen omdat we merkten dat meer en meer consumenten online een matras willen aanschaffen, maar daarbij niet altijd de juiste mate van kwaliteit vonden’, zo stelt Revor zelf.

‘Met Tuur® brengen we een matras op de markt van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij het gebruik van Europese natuurmaterialen is de ergonomie uitmuntend en gaat het matras jarenlang mee. In een markt met erg stevige concurrentie die online voornamelijk wordt geleid door Nederlandse spelers, zijn we er trots op dat we als West-Vlaams bedrijf in een kleine 3 jaar tijd een leidende positie hebben kunnen bemachtigen in ons segment van natuurlijk slaapcomfort en deze groei het afgelopen jaar netjes hebben verder gezet.’

Bron: Made-In

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn