U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Renaulac: verf in pasteltinten

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Klussen in huis is populairder dan ooit. Door het vele thuiswerken het afgelopen jaar, beseffen we des te meer hoe belangrijk het is om je thuis prettig te voelen. Een nieuwe kleur op de muren kan al wonderen doen. En dan kan Renaulac van pas komen. De Franse verffabrikant biedt al 200 jaar verfoplossingen op maat aan én zet meer dan ooit in op innovatie.

Dit jaar staat de Protect-range extra in the picture. Deze unieke, hoogst geavanceerde verf bevat een werkzame stof die onaangename geurtjes laat verdwijnen. Doordat de verf afwasbaar is, beschermt die ook tegen vlekken. Het is een van Renaulac’s meest veelzijdige producten: de verf kan niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of keuken worden gebruikt. Renaulac ontwikkelt alle producten in het eigen laboratorium; aan elk product gaan vaak meerdere jaren onderzoek vooraf. Naast innovatief en trendy, zijn de verfproducten zoveel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk. Ook fijn: de kernproducten van Renaulac zijn mengbaar. Het kleurengamma loopt mee met de huidige trends en bevat dus ook pasteltinten.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn