U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Recor 2.0 maakt mooie comeback

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In het fraaie decor van een oude meelfabriek aan de kaai te Hasselt presenteerde Recor 2.0 zich aan de retailers.

Meubelen maken is en blijft een ambacht, gemaakt door en voor mensen. Tijdens de huisshow kan je als bezoeker een gezicht plakken op de ‘Artisans @work’.

Een hommage aan de makers, foto’s van mannen en vrouwen van Italiaanse, Marokkaanse , Turkse en Belgische afkomst sieren de muren.

Recor speelt met een vernieuwde collectie in op kleinere leefruimtes, de groeiende huurmarkt en de boom qua 2de verblijven.

Exponent daarvan is de modulaire slaapbank Sofabed dat het onderscheidend vermogen van de zelf ontwikkelde pocketverenmatras uitspeelt.

Er zijn opvallend rondere afgelijnde vormen in de sofa’s en veel zachte stoffen. Relaxfuncties en hoofdsteunen komen tegemoet aan de comfortwens.

Recor Bedding keert terug naar de essentie met een eenvoudige collectie: een keuze uit 4 boxsprings. Zo loopt de consument niet meer verloren en valt de keuzestress weg.

Veel mensen slapen fout en zijn zich daar niet bewust van. Een orthopedische scan en interactieve lattenbodem kan de consument daarbij helpen. Een Speed Delivery van je bed binnen 2 weken? Ook dat kan.

Meer info

www.recor.be

www.sofa-bed.be

www.recorbedding.com

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn