U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Quick-step gaat voor monochroom

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De floor designers van Quick-Step bevestigen hun reputatie als trendsetters met de lancering van Illume Soft Meadow. Deze vinylvloer sluit immers perfect aan bij de monochrome trend en de revival van groene tinten die harmonie en rust in huis brengen.

Trendwatchers voorspelden het al. Na het succes van neutrale tinten trekt de designwereld opnieuw resoluut de kleurkaart. Om de overgang zacht te laten verlopen, kiezen interieurarchitecten voor monochrome interieurs waarbij één kleur in al haar schakeringen de toon zet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het matchen van meubelen, tapijten, gordijnen en vloeren in uiteenlopende kleuren. Eenmaal je een kleur hebt gekozen, is het een kwestie van spelen met texturen en materialen. Op die manier creëer je meer eenheid in de ruimte en ontstaat er een gevoel van harmonie en rust in huis.

Quick-Step is een eersteklas vloerenmerk geproduceerd door UNILIN. Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk, dat bekend staat om het Uniclic®-installatiesysteem waarbij geen lijm nodig is, heeft zich ontwikkeld van een betaalbaar alternatief voor hout tot een volledige nieuwe categorie met een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie. Tegenwoordig is Quick-Step een wereldwijd geproduceerd merk voor houten, laminaat- en luxe vinylvloeren dat in meer dan 100 landen actief is. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

www.quick-step.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn