U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Primeur: Van Landschoot lanceert nagelnieuwe B2B webshop met nieuwe configurator en e-shop

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Maldegemse matrassenfabrikant Van Landschoot gaat alvast met erg véél ambitie 2022 in. Sinds meer dan 5 jaar beschikt het over een goedwerkende en erg functionele configurator waarbij de retailer zijn klant begeleidt in het samenstellen van zijn ‘droom’-bed.

Op dat digitale platform past de prijs zich onmiddellijk aan bij elke nieuwe keuze. Met een muisklik past het programma onmiddellijk elke gewenste vraag van de consument aan. Wil de klant een vaste bedbodem? Of gaat hij eerder voor een verstelbare versie? Keuze in overvloed: maatvoering, type van hoofdbord, stof of lederlook,  typepoten, accessoires: alles kan, de klant is koning in slaapcomfortkeuze.

Na meer dan 5 jaar vond Van Landschoot het tijd om alle nieuwe collecties naast de bestaande toe te voegen aan het digitale platform. Dat is nu een feit. Naast Axelsson en Henson Design, kan ook het commerciële Fjord en Creative Moods-verhaal samengesteld worden. Wat het verhaal nog sterker maakt,  Nog sterker in het verhaal is de verdere opvolging in het e-shop gebeuren. Eenmaal het droombed geconfigureerd is, gaat het met één eenvoudige druk op de knop in bestelling.

Februari is bovendien de maand van de waarheid bij Van Landschoot. Ook alle nieuwe matrassen rollen voor het eerst de band af… en dat zijn er niet weinig. Een hele nieuwe look en labeling is een feit. U kan slaapspecialist Van Landschoot bezoeken in Maldegem of in Nieuwegein @ DWI.

Meer info vindt u op https://vanlandschoot.be/nl/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn