Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Potier Stone ziet vernieuwing in transparantie en zachtheid

In het interieur van vandaag wint transparantie aan populariteit. Denk aan het gebruik van glas in verschillende toepassingen, doorschijnende meubelen of lichtdoorlatende stoffen zoals voile. Het ligt misschien niet voor de hand maar ook natuursteen kan bijdragen aan een transparanter interieur. Met de juiste lichtinval of simpelweg in karakter: de Belgische natuursteenmeester Potier Stone tipt drie unieke marmers voor 2024 die op hun eigen manier het interieur transformeren tot een lichte en openhartige plek.

Transparantie in het interieur staat voor openheid, voor moderniteit en verfijning. Aan de hand van de juiste natuursteen krijgt het bovendien een meer luxueuze betekenis. ‘Alone Bianco’ heeft een bijna-doorzichtige look maar vooral ook een veelzijdig karakter: terwijl het marmer gecombineerd met accenten in gepolijst chroom of draadglas perfect past in een industrieel-getint interieur, creëert het met een donker walnoothout een zachter effect. Potier Stone bewees het weelderige en gevarieerde karakter van de Alone Bianco-natuursteen alvast in het La Réserve-project te Knokke, in enkele opmerkelijke interieurtoepassingen.

De interieurtrends van vandaag smelten geslaagd samen in de Alone Verde-natuursteen. Zo wordt de transparantie van het marmer vermengd met een subtiele kleurrijke waas wat samen een levendig resultaat creëert. De groenachtige schaduw van de Alone Verde-steen maakt het een perfecte match voor een eerder eclectisch interieur waarin verschillende tinten en natuurlijke materialen – zoals gefumeerd eikenhout – worden gebruikt.

Linee Saturno’ is een uitzonderlijk zachte steen die met zijn elegante nerven knipoogt naar Moeder Natuur. Verwerkt in het interieur schept de natuursteen een kalme en vredige sfeer die toch erg trendy kan zijn. In combinatie met een fel kleurencontrast of naast een warm koper wordt het interieur meer leven ingeblazen, terwijl decoratieve elementen zoals figuurglas het geheel een stijlvolle noot bezorgen. Het eindresultaat is een natuursteen en interieur die samen een uitnodigend en openhartig gevoel uitstralen.

Over Potier Stone

Natuursteenexpert Potier Stone is een bedrijf uit het Oost-Vlaamse Maldegem. Al generaties lang wordt de kunst van natuursteenbewerking doorgegeven en groeide het bedrijf uit tot een grote en belangrijke speler op de markt. Hun jarenlange ervaring en authentiek vakmanschap wordt moeiteloos gekoppeld aan een ultramodern en uitgebreid machinepark.

Potier Stone staat garant voor de perfecte verwerking van natuursteen in uw interieur. Van badkamers tot keukens, haarden, wanden en trappen. Elke dag opnieuw verleggen ze de grenzen van natuursteen en met mooi en fijn maatwerk brengen ze steeds kwaliteit en vernieuwing. Niet voor niets noemt men hen meubelmakers met steen.

www.potierstone.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn