U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Pole Position op M&O voor Muller Van Severen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Gisteren is Muller Van Severen door Maison&Objet uitgeroepen tot Designer(s) of the year 2023. Maison&Objet eert hen omwille van een ‘decennium van innovatie dat de bestaande codes van het interieurdesign opschudde’. Hun presentatie op de beurs is gebaseerd op de belangrijkste elementen van hun dagelijks leven: huis, werkplek en tuin, met natuurlijk een overzicht van hun werk.

De tentoonstelling brengt een selectie van iconische ontwerpen uit de Muller Van Severen catalogus samen: ‘We wilden een landschap creëren dat de belangrijkste elementen van ons dagelijks leven representeert: ons huis, onze werkplek en onze tuin.’ ‘In het midden van de beurs bevinden zich drie eilanden die onze kleine oase in de woestijn van Evergem samenstellen’, legt Fien Muller uit. ‘De tentoonstelling zal fungeren als een globale en meeslepende installatie waarin onze stukken bestaan als kleine autonome architecturale entiteiten.’ ‘De presentatie vormt een spiegel van ons interieur, maar ook van onze geest’, zegt Hannes Van Severen.

Muller Van Severen presenteert de Arcs Trolley en de Arcs Spiegel voor het Deense merk HAY, een vervolg op een reeds geprezen samenwerking.

Muller Van Severen voegt ook twee nieuwe objecten toe aan hun collectie voor valerie_objects: de Staanlamp Marmer en de Ronde Onderleggers.

Ook ONDA, de collectie vazen uit de recente samenwerking met Bitossi Ceramiche, wordt gepresenteerd.

Muller van Severen is te zien op de Maison&Objet
​​ 07-11 september, 2023

Designer(s) of the year 2023
​Muller van Severen presentatie ​ – ‘Oasis’
​Aan de ingang van HAL 7
​​
valerie_objects
​HAL 7 – stand F49

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn