U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

PODCASTS BIJ BOLIA.COM

Het Deense interieurbedrijf Bolia start met een serie podcasts over de toekomst. Bolia bestaat dit jaar twintig jaar en groeide van een kleine internetspeler uit tot een multichannel verhaal, met eigen winkels ook in ons land.

Het Deense interieurbedrijf Bolia start met een serie podcasts over de toekomst. Bolia bestaat dit jaar twintig jaar en groeide van een kleine internetspeler uit tot een multichannel verhaal, met eigen winkels ook in ons land. Het dna van het bedrijf kleurt Deens over de hele lijn. Jaarlijks zijn er nieuwe samenwerkingen, die bovendien ook eens over de grens kijken. Creativiteit staat hier centraal, dat mag blijken uit de diverse podcasts waarmee Bolia nu uitpakt. Onder de noemer ‘The next 20 years’ vallen 9 podcasts die de komende twee weken op al hun platforms kunnen beluisterd worden. Check www.bolia.com

Op de lijst onder meer Stefan Sagmeister over Design & Beauty, Louise Opprud over Consumer Technology, Martin Lindstrøm over Consumer Behavior en James Ludwig over The Future Workspace. Een aanrader!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn