U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Persbericht Navem: ‘Stop de oneerlijke concurrentie en maak shoppen op afspraak mogelijk’.

Fedustria: “Er is dringend nood aan een omvangrijk crisispakket voor álle bedrijven. Anders dreigt een economische catastrofe ten gevolge van deze tweede lockdown!”

De oproep vanuit Nederland om te stoppen met funshoppen dient onmiddellijk gehoor te krijgen. Deze oneerlijke concurrentie moet stoppen, we strijden niet met gelijke wapens. Navem roept de beleidsmakers dan ook op om de grenzen met Nederland én Duitsland voor het funshoppen onmiddellijk te sluiten. Meer nog: we vragen om het op afspraak shoppen bij gespecialiseerde meubel-, keuken-, slaapcomfort- of interieurzaken mogelijk te maken. Sommige aankopen zijn wel degelijk dringend en essentieel. 85% van de meubel-, keuken-, slaapcomfort- of interieurzaken wenst alvast op afspraak te werken. Dit blijkt uit een enquête van Navem bij haar achterban liet uitvoeren’, zegt Tom Steenhoudt van Navem.

https://navem.be/persbericht-navem-12-11-2020stop-de-oneerlijke-concurrentie-sluit-onmiddellijk-de-grenzen-met-nederland-en-duitsland-voor-het-funshoppen-en-maak-aub-shoppen-op-afspraak-voor-dringende-en-e/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn