U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Paul Smith lanceert home collection

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dat er strepen aan te pas zouden komen, en veel kleur: dat konden we geweten hebben. Paul Smith is niet alleen de bekendste Britse modeontwerper, hij is ook de man van de kleurrijke hemden (wat dacht u van een fuchsia voering in een herenjasje?) en van de opvallende streepjes. Na de vele collabs, ik denk luidop aan Mini Cooper, aan Caran d’Ache, is het nu tijd voor een eigen home collection.

Voorlopig gaat het om een reeks kussens, plaids en handdoeken die zijn uitgekiende kennis van kleur illustreert.

Paul Smith: ‘Hoe je je woning aankleedt, hoeft niet zo heel anders te zijn van hoe je je ‘s morgens aankleedt. Ik heb voor stuks gekozen die niet alleen kleur en plezier reflecteren, die inspireren en een lach op je gezicht toveren.’

De kussens komen in twee afmetingen, in twee stijlen ook. Het eerste patroon komt met vertikale en horizontale strepen die geborduurd zijn in India (volgens een traditionele techniek aldaar). Dat resulteert in een diepte en rijkdom aan kleur. De tweede stijl is gemaakt van katoen, geweven in Italië en toont de Signature stripe van het huis, met klassieke en tegelijk felle kleuren. Alle kussen zijn gevuld met een vulling gemaakt van gerecycleerde veren. De strepen lopen ook door in de plaids (drie soorten en omkeerbaar) .Verwacht wordt dat de home collection snel uitgebreid wordt en dat de identiteit van Paul Smith ook doorgetrokken kan worden naar allerlei objecten voor het interieur.

www.paulsmith.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn