U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Patrick Lefevre en Unilin (Quick-Step) bouwen nog jaren verder aan hun succesverhaal in de wielersport

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Patrick Lefevre heeft in de Ronde van Frankrijk formeel bevestigd dat zijn wielerteam en het succesrijke West-Vlaamse bedrijf Unilin (Quick-Step) onverminderd met elkaar doorgaan. De relatie houdt inmiddels al twintig jaar stand. Deceuninck verdwijnt eind dit jaar uit beeld als de op één na belangrijkste sponsor, maar Unilin vult ook dat gat op. Het wielerteam zal voortaan naar de koers trekken met de naam Quick-Step-Alpha Vynil Team.

Unilin heeft met de nieuwe naam een duidelijk doel voor ogen: niet alleen de laminaatvloeren van Quick-Step in de kijker zetten maar ook de erg populaire vinylvloeren die het merk Alpha dragen. Die vinylvloeren heten vrij performant te zijn, en dat aureool past perfect bij de prestaties van de Wolfpack, zo luidt de boodschap.

Unilin heeft zijn lot voor zes bijkomende jaren – tot 2027- verbonden aan Lefevre. De sponsoring heeft het West-Vlaamse bedrijf geen windeieren gelegd. Unilin is een wereldspeler én een referentie met zijn diverse vloeren, die in eigen huis worden ontworpen, geproduceerd en verkocht. Voor de hele groep, die tot nader order zijn anker nog altijd in West-Vlaanderen heeft liggen, werken er vandaag 7.500 mensen op 105 locatie wereldwijd (waarvan 30 fabrieken). De Unilin Group was in 2020 geconsolideerd goed voor 2,21 miljard euro. CEO is Bernard Thiers.
https://www.unilin.com/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn