U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Passe Partout maakt zich op voor feest met een gloednieuwe vergrote stand: ‘Party Time in Hal4!’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Passe Partout bereidt zich voor op de grote verhuis. Het is gelukkig géén straf om voor de allereerste keer met een gloednieuwe stand in hal 4 van de Meubelbeurs van Brussel te staan. Het is een FEEST!
De stand die de voorbije jaren een kleine 500m² was, wordt volgende week vervangen door een kersverse sfeervolle plek van maar liefst 1.100 m²! Deze meer dan verdubbelde oppervlakte is enkel maar te danken aan het succes van de voorbije jaren en de energie waarmee nieuwigheden de collectie vergroten.

1.100m² vol sfeer, gezelligheid, trends, nieuwe materialen en kersverse modellen, dat is mag je mag verwachten in hal 4, stand 103/403. Samen met Haans Lifestyle en de gekende stylisten worden alle details tot in de perfectie afgestemd. De nieuwe stand moet stralen, schitteren en vooral inspireren. Verrassende trends zullen je omver blazen. Een warme sfeer zal je omarmen. Mis het niet.

25yrs Passe Partout

De grote nieuwe stand is niet de enige reden om te feesten. Het zal je niet ontgaan zijn dat het voor Passe Partout een jubileum jaar is. Al 25 jaar lang kan je de passie ervaren van een gedreven team dat meubels maakt om gezinnen blij te maken. Al 25 jaar lang beleef je de warme ontvangst van een team dat gezelligheid uitstraalt. Al 25 jaar lang voel je de inzet van een team dat steeds met verrassende nieuwigheden weet uit te pakken.

Feesten gaan ze doen. Die vernieuwde stand in hal 4 zal het geweten hebben. Samen met partners en klanten gaat Passe Partout er in 2023 een lap op geven zoals ze dat nog nooit hebben gedaan. Want het is alleen maar dankzij hen dat het verhaal van Passe Partout zo succesvol is geworden. Met een grote dankbaarheid blikken ze terug en met evenveel goesting kijken ze vooruit naar het vervolg. Benieuwd? Kom zeker even langs.

NIEUW op de meubelbeurs Brussel

Op de dubbel zo grote stand is nu plaats voor meer kleur. De naturel look en aardetinten mogen dan wel de basis vormen van ons interieur, we hebben allemaal kleur nodig in ons leven. Kleuraccenten zijn onmisbaar en bepalen vaak de mindset in een opstelling of in een ruimte. Juist daarom zullen de nieuwste stoffen aangevuld worden met méér kleur. De kleinere items in de collectie die het totaalplaatje compleet maken, kunnen vaak zorgen voor allesbepalende accenten. Ga voor de juiste kleur.

Organische vormen zijn niet meer nieuw, maar de manier waarop wordt omgegaan met deze trend kan nog steeds innovatief zijn. Het zou een gemiste kans zijn om deze trend niet tot zijn meest pure essentie terug te brengen. Mocht je de ronde en creatieve vormen van de tafels van de Home Stories collectie allemaal al kennen, dan kan Passe Partout je dit najaar tóch verrassen. Bij iedere tafel komt namelijk een tapijt helemaal in dezelfde organische vorm dan de tafel die erop staat. Puur evenwicht in de woonkamer en bijzonder in al zijn facetten.

Een ruimte, klein of groot, zó inrichten dat elk detail klopt en het meubilair optimaal tot zijn recht komt, dat is wat ons elke dag opnieuw bezighoudt. Het is onze passie, ons vak en onze uitdaging. Met de nieuwste zitbank modules van 80 cm breed spelen we vlot in op de vraag om ook kleinere ruimtes lieflijk, trendy en toch ook ruim in te richten. Je kan creatief aan de slag gaan, voor iedere woonkamer is er een elegante opstelling te scoren.

Met het totaalconcept dat vandaag de collectie bepaalt, worden verhalen geschreven. Er wordt op zo vele plekken in de wereld een thuis gecreëerd met de Home Stories én de Initials collectie. Grote en kleine items maken een interieur compleet. Passe Partout en Haans Lifestyle gaan all-the-way op de 1100 m² stand op de Meubelbeurs van Brussel.

https://www.passepartout.nv
STAND 04 – 103/403

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn