U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Overstock Home wordt Juntoo

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Er is een nieuwe Belgische speler op de meubelmarkt en het is een oude gekende: “Juntoo” – het voormalige Overstock Home – is klaar om de harten van interieurliefhebbers opnieuw te veroveren. Vanuit een nieuw concept waarin inspiratie en persoonlijkheid centraal staan, brengt Juntoo sterk Belgisch design aan toegankelijke prijzen. De meubelketen speelt hiermee in op een duidelijke behoefte van de consument die steeds meer zijn eigen stempel wil drukken op zijn interieur.

Beleving, inspiratie en personaliseerbaar interieur

Door 360°/allround in te zetten op inspiratie en beleving in de showrooms en de mogelijkheid voor klanten om meubelen te personaliseren naar eigen smaak, komt Juntoo tegemoet aan wat de consument vandaag wil: in zijn interieur een stukje van zichzelf terugvinden. Zo kunnen klanten hun eettafel personaliseren door verschillende tafelbladen en poten naar wens te combineren. Ook voor de bekleding van stoelen kunnen klanten zich uitleven met zich uitleven met wel 131 stoffen om uit te kiezen – het breedste aanbod van stoffen in België.

Dominique Motte, CEO van Juntoo: ‘Het laatste jaar zagen we dat de consument steeds meer aandacht besteedde aan de persoonlijke ‘match’ met een specifiek product. Het interieur is een verlenging van de eigen identiteit en een plek waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Met Juntoo willen we tegemoetkomen aan deze behoefte door ons productassortiment aan te passen  en de consument toe te laten hun meubelen een eigen persoonlijke toets te geven. Zo krijgen ze de kans om van hun huis een echte thuis te maken, waar ze zelf tot rust kunnen komen, maar evengoed kunnen genieten in het gezelschap van familie en vrienden.’

Sterk, Belgisch en toegankelijk design

Juntoo mag dan wel een nieuwe naam op de Belgische interieurmarkt zijn, maar kan dankzij moederbedrijf Beliving, gekend van onder meer Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen, teren op meer dan 20 jaar ervaring in de meubelmarkt.

Dominique Motte, CEO van Juntoo: ‘Juntoo is niet enkel een nieuwe naam voor Overstock Home, het is een volledig nieuw merk. We gaan met Juntoo voor een totaal andere aanpak en zetten in onze winkels echt in op ‘retail theatre’: onze klanten inspireren en hen laten beleven hoe hun interieur er kan uitzien met onze meubelen. Zo kunnen klanten onder meer terecht bij showroommedewerkers die interieuradvies op maat geven. Daarnaast ontwerpen we onze meubelen zelf, waardoor we kort op de bal kunnen spelen qua trends. Dankzij onze sterke online aanwezigheid kunnen we die ook via de digitale weg tot in de woonkamer van de consument brengen.’

Juntoo springt er dus niet alleen uit vanwege de moduleerbaarheid van haar meubels. Door een eigen design team dat sterk inspeelt op de trends van het hier en nu, kan het merk twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt brengen. Telkens met een karakteristieke en puur Belgische Juntoo twist. Doordat Juntoo overigens rechtstreeks met fabrikanten samenwerkt en er dus geen sprake is van tussenpartijen, kan het bedrijf een scherpe prijsvoering hanteren op haar producten. Zo wordt investeren in een uniek en tijdloos meubel en het creëren van een interieur dat naadloos aansluit bij de eigen persoonlijkheid voor iedereen toegankelijk.

Over Juntoo

Juntoo is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 16 showrooms en webshop. De retailer is een onderdeel van Beliving, waar ook Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen deel van uitmaken. Juntoo heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen, zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en moduleerbare ontwerpen van zitbanken, tafels, stoelen, tapijten, kasten, verlichting en woonaccessoires.

www.juntoo.be

Over Beliving

Beliving is het moederbedrijf van Juntoo, Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen en is al meer dan 20 jaar dé Belgische referentie in meubelretail met een sterke aanwezigheid in zowel België als Nederland. Bij Beliving willen we iedereen inspireren om meer te genieten thuis, zowel binnen als buiten. Daarom biedt Beliving dankzij haar retailmerken een breed assortiment aan toegankelijke, duurzame en modulaire meubelen met een lange levensduur voor zowel binnen als buiten. Beliving helpt daarbij met een uitgebreid showroomnetwerk, omnichannel advies, inspiratie en service.

 

www.beliving.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn