Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Outdoornieuws vanop Maison & Objet

Opmerkelijk veel outdoorcollecties gespot op M&O in Parijs. Zowel Belgische als buitenlandse collecties gezien, waarbij opvallend veel gebruik van hout, van touwen, van kleur en van dubbel gebruik… je kan buiten makkelijk vervangen door binnen. Hier enkele toppers uit de branche, met speelse designs naast vaste waarden en enkele nieuwkomers.

Een deel van Aligned, de outdoor-lijn van Valerie Objects,  werd vorig jaar op 3days of design in Kopenhagen gelanceerd maar werd hier uitgebreid. Designer is Maarten Baas. 

Heerlijke lounge-elementen in een diepe aubergine tint van Gervasoni

Een nieuwkomer op de beurs is Wünder, de Belgische outdoorlijn van Arthur Nevejan en Sander De Bo. Heel veel aandacht ging naar deze vuurkorf…

… en deze leuke outdoor combi van tafel en zitbankje.

In de designwereld is Luc De Buyser een bekende ‘ouwe rot in het vak’. Een paar jaar geleden startte hij met Zee, een concept rond tuinslangen, barbecues en buitendouches in een minimalistische sfeer, in de kleuren zwart en wit. Zee werkt met diverse designers en levert al volop aan de beste outdoorzaken bij ons en in het buitenland.

Enorm genoten van de stand van Exsud, waar maatwerk primeert en er duidelijk speels wordt omgegaan met de idee van buitenleven. (ook de introfoto is van dit label)

Roolf Living is een vaste waarde op Maison & Objet, helaas zijn er al veel kopieën op de markt. 

Italiaanse speler Pedrali maakt prachtige outdoorcombinaties in de kleuren van nu. Visionair tot en met. 

Nog een ontwerp van Pedrali.

Domani had een pracht van een minimalistische stand, met focus op Muda, een ontwerp van Vincent Van Duysen. 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn