U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Oprichter van Fritel nv van Ratingen overleden

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Joseph van Ratingen is op 28 mei 2022 op 87-jarige leeftijd te Hasselt overleden. Joseph was de stichter en oprichter van de nv van Ratingen – Fritel(*), een toonaangevend merk in de markt van klein keukenelectro.

De nv van Ratingen bestaat al sinds 1974 en is alom bekend dankzij haar eigen merk Fritel dat in 1991 het licht zag. Het bedrijf zette haar eerste stappen in het friteusesegment en werd hierin al snel Belgisch marktleider dankzij talloze innovaties. Ondertussen is Fritel een gevestigd Benelux-merk met een zeer breed assortiment in klein keukenelectro en staat het al sedert aanvang jaren 2000 onder leiding van de tweede generatie, die nog ambieert verder uit te breiden naar geheel Europa.

Het bedrijf zal voor altijd het DNA van de heer van Ratingen met zich meedragen: zowel zijn ingenomen persoonlijkheid als zijn passie zullen erg gemist worden.

(*)Fritel is een Belgisch familiebedrijf, gelegen in hartje Limburg en vormt één grote familie, al twee generaties lang. Met meer dan 25 jaar ervaring en als marktleider in de elektrowereld focussen ze enerzijds op kwaliteit, design, functionaliteit én innovatie en anderzijds op klantentevredenheid. Vanuit hun thuisbasis in Hasselt verzorgen ze het hele pakket: productontwikkeling, marketing, sales, testing, warehousing en zelfs technische service.

https://fritel.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn