U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Op 10, 11, 12 en 13 september vinden de Najaarsvakdagen van DWI plaats

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Op 10, 11, 12 en 13 september vinden de Najaarsvakdagen, hét zakelijke vakevenement voor interieurprofessionals in De Woonindustrie, plaats.

Meer dan 200 interieurmerken presenteren de nieuwste ontwikkelingen, kleuren en trends voor winter 2023/2024 en tonen een gevarieerd aanbod op gebied van meubelen, design, slapen, verlichting, textiel en woonaccessoires. Laat je verrassen en inspireren in vernieuwde showrooms en experience-centers met noviteiten, nieuwe collecties en persoonlijk advies.

Nieuwkomers

Ontmoet Recor Group (met merken zoals Recor, Sofabed en Recor Bedding), Royal Vriesco (A House of Happiness), Noga Design, They&Me en Corné Wonen. Bovendien heeft ook WR-inspired (een merknaam van Sofa Dome) zich aan ons verbonden en presenteren Himolla en Medalounger/Modulax zichzelf tijdens deze editie.

Warm welkom voor ‘oude’ bekenden

De organisatoren verwelkomen Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi, die hun nieuwste collecties opnieuw zullen presenteren op de afdeling Woonaccessoires. Bovendien hebben meubelmerken zoals EM Living, Cartel Living, Maxfurn en Brinker Carpets hun samenwerking met De Woonindustrie verlengd.

Samenwerking

Verder zien we de groeiende samenwerking onder onze huurders, een positieve ontwikkeling. Bekende voorbeelden zijn Passe Partout met HAANS, Havee met Interstar, Expo Trading Holland en Cartel Living, die elkaar hebben gevonden in samenwerkingsverbanden. Bovendien is er tussen merken zoals Lamp & Licht, Teugra, RB CollectionStylerz, Life is a Jungle en Adventura Carpets, die elkaar ontmoeten in inspirerende projecten.

Ontmoet en ontdek

Kortom: De Woonindustrie is volop in beweging en met de diversiteit aan merken en samenwerkingen is de toekomst veelbelovend en vol mogelijkheden.

https://dewoonindustrie.nl/woonevent-september-2023/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn