U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ook kruis over Domotex editie 2022

Steeds meer sectororganisaties vragen ook voor hen verkoop op afspraak mogelijk te maken, in het bijzonder voor winkels waarvan het cliënteel maar moeilijk via online shopping bereikt kan worden.

Hannover, Duitsland. Domotex zal niet plaatsvinden in januari 2022. Dit werd aangekondigd door Deutsche Messe AG als organisator van de toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen.

‘We hebben tot het einde toe samen met de exposerende bedrijven gestreden voor Domotex en hebben maandenlang dagelijks contact gehad met de industrie’, aldus Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex, Deutsche Messe AG. ‘Domotex wordt getroffen door de impact van de Corona-pandemie, aangezien de overgrote meerderheid van de exposanten en aanwezigen uit het buitenland komt. Gezien de huidige pandemische situatie wordt echter niet verwacht dat internationale zakenreizen op korte termijn zullen herstellen”, voegt Wedell- Castellano eraan toe.

Iets meer dan een maand geleden wilden de organisatoren de beurs in het zuidelijke deel van het beursterrein van Hannover in een compact formaat organiseren als een Re-Start-evenement in drie zalen, waardoor de industrie de kans kreeg om elkaar fysiek te ontmoeten na bijna twee jaar pandemie . Wedell-Castellano: ‘Wat een maand geleden nog als een realistisch en veelbelovend Re-Start-scenario werd beschouwd en ook goed werd ontvangen door de markt, bleek de afgelopen dagen niet meer haalbaar.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn