U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ook Fritz Hansen recycleert

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Recyclage en upcycling zijn overal. Zelfs bij Fritz Hansen, dat de iconische N02™ Recycle stoel opnieuw in het leven roept. En hoe. Deze veelzijdige en stapelbare stoel werd ontworpen in samenwerking met de Japanse designstudio Nendo en is gemaakt van huishoudelijk plastic afval dat werd verwerkt en geupcycled in Centraal-Europa.

De vernieuwde stoel is zeer functioneel en veelzijdig. Het onderstel is beschikbaar in verschillende versies: 4 poten, sledevorm of wieltjes – waardoor dit de ideale stoel is voor gebruik in vergaderruimtes, kantines of presentatieruimtes. Dankzij de compacte en lichte modellen en door de nieuwe hoogtes voor gebruik onder een bar of toonbank, kan deze stoel naar hartenlust gecombineerd worden. Vier hoog stapelen? Ook dat kan. Een nieuwe transportkar en onzichtbare bescherming voor de voetsteunen zorgen voor nog meer comfort en functionaliteit.

De plooi in de achterkant van de stoel is geïnspireerd op een gevouwen stuk papier dat op de tafel in de studio van de ontwerper lag. Deze plooi geeft extra steun aan de boven- en onderrug van N02™. De stoelen zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren, die stuk voor stuk zijn geïnspireerd op warme aardtonen uit de Scandinavische natuur.

In december 2020 werden de modellen N02-10 en N02-11 met poten met poedercoating bekroond met het EU-Ecolabel voor hun engagement op het vlak van duurzame praktijken en gerecycled materiaal.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn