U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ontwerp je eigen badmeubelassortiment met Alape

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het verlangen naar individualiteit wordt steeds belangrijker in ons leven: de manier van wonen moet volledig in lijn zijn met onze behoeften en voorkeuren. Met Arkta biedt Alape een groot aantal mogelijkheden om deze persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. De designfinder maakt het ontwerpen van het wastafelmeubel bovendien eenvoudig.

Geïnspireerd door Scandinavische elegantie: Arkta van Alape

Met een zinnelijk design en authentieke materialen straalt Arkta huiselijkheid uit, terwijl minimalisme en functionaliteit harmonieus worden gecombineerd. Het zinnelijke design van de wastafelmeubelen kenmerkt zich door authentieke materialen zoals mineralen, kwarts en keramiek. Het rondomlopende en precies in verstek verwerkte front overtuigt door de unieke precisie. Dit front is verkrijgbaar in echt houtfineer en in de matte lakkleuren wit, zijdegrijs, kwartsgrijs en turkooisgrijs.

Maximale individualiteit. Met flexibele meubelmodules.

In de perfecte symbiose met de hoogwaardige designwaskommen van Alape belooft Arkta een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden: variabele modulebreedtes tussen 0,8 en 1,6 meter, twee hoogtes en verschillende materialen voor de wastafelbladen en meubelafwerkingen geven voldoende ruimte voor een individuele vormgeving. Bovendien is er keuze uit twee waskommodellen in drie kleuren en uit vier designgrepen met bijhorende oppervlakken. Vijf wastafelbladmaterialen en meubelafwerkingen zorgen elk voor een individuele uitstraling. Het programma omvat in totaal maar liefst 56 standaardmodules, die naar wens toegevoegd of qua afmetingen aangepast kunnen worden. Op verzoek kan Alape de lakkleuren daarnaast in alle matte RAL-tinten leveren.

Met slechts een paar klikken het gewenste design: de designfinder

Bij het ontwerpen kunnen gebruikers gebruik maken van een handige tool in de vorm van de designfinder: op alape.com/designfinder kan gevisualiseerd worden hoe Arkta eruitziet in de meest uiteenlopende combinaties. Waskommen, wastafelbladen, frontkleuren en handgrepen kunnen heel eenvoudig met elkaar gecombineerd worden.

Op basis van de gekozen afwerking en de gewenste waskom kan in de tweede stap het gehele wastafelmeubel gedetailleerder ontworpen worden. Met een paar muisklikken worden de exacte afmetingen, de positie van de wastafel, het design van de armatuur, het gewenste extra meubilair en optionele accessoires toegevoegd. Het resulterende productoverzicht kan meegenomen worden naar de dealer voor verdere uitwerking. Op deze manier maakt Alape het gemakkelijker om de persoonlijke badkamer van uw dromen te ontwerpen. Ook helpen wij u zo om op eenvoudige wijze de juiste productkeuze te maken.

www.alape.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn