Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Ontdek de verborgen kosten in uw zaak

The baby’s corner is een grote ervaringswinkel in Nazareth en Hasselt. Ouders en grootouders vinden er duurzame, kwaliteitsvolle en veilige producten voor hun kleintjes. Ruim 80 procent van de klanten betaalt met een betaalkaart, velen betalen ook met een smartphone.

Maar de zaakvoerders hadden weinig of geen voeling met de kosten die deze betalingen met zich meebrengen. Europabank bood hen een gratis check-up van het betaalverkeer aan om de tarieven van hun bestaande betaalverwerker te scannen.

“Het bleek inderdaad een stuk voordeliger te kunnen”, zegt Cathérine Van Hoof, commercieel vertegenwoordiger bij Europabank. Om dat te achterhalen, volstond het om enkele recente facturen van de betaalverwerker voor te leggen. “Zo konden we meteen vergelijken.”

Met Europabank als betaalverwerker zijn de zaakvoerders van the baby’s corner erg tevreden. De zaak behield dezelfde betaaltoestellen en bleef ook gewoon klant bij de huisbankier. Maar voor de verwerking van kaarttransacties betalen ze dankzij Europabank geen abonnementskosten meer, alleen nog een commissie op de transacties. Last but not least: de daginkomsten staan de volgende bankwerkdag al op de rekening.

Bekijk in de video hoe en waarom uw betaalverkeer véél voordeliger kan – of vraag meteen uw gratis check-up aan.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn