U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Online-jaarevent Fedustria op 08/03: ‘De toekomst? Onze industrie maakt ze!’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De voorzitter en onder-voorzitter van Fedustria Francis Verstraete en Jan Desmet nodigen u graag uit voor de tweede editie van het online-jaarevent van Fedustria, dat live wordt uitgezonden op dinsdag 8 maart 2022 van 17 uur tot 18 uur.

Met als centrale thema: ‘De toekomst? Onze industrie maakt ze!’ gidsen externe experten en Fedustria-specialisten u op een uur tijd doorheen verschillende onderwerpen.

PRAKTISCH

Na uw inschrijving via https://www.fedustria.be/fedavag ontvangt u een bevestiging. Vervolgens ontvangt u op dinsdag 8 maart een e-mail met daarin een link om het online-jaarevent live te volgen om 17 uur. Meer info: roseline.dehaen@fedustria.be

Alle sprekers praten in hun moedertaal.

Bron: FedustriaWelke zijn de economische kansen en risico’s voor de nabije toekomst? Koen De Leus, Chief Economist van BNP Paribas Fortis, deelt zijn analyse graag met u.Welke opportuniteiten brengt de circulaire economie voor de bedrijven? Geert Geerkens, Voorzitter Valumat vzw, brengt een getuigenis vanuit de praktijk.Vanuit politieke hoek deelt Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw, haar visie op de circulaire economie in Vlaanderen.Aan Waalse zijde geeft Willy Borsus, Vice-Président de la Wallonie, Ministre de l’Économie, du Commerce extérieur, de la Recherche et de l’Innovation, du Numérique, de l’Agriculture, de l’Aménagement du territoire et des Centres de compétence, zijn standpunt.Tot slot geeft Raf Weverberh, Managing Partner van het strategisch communicatiebureau FINN, een aantal tips & tricks om valkuilen op vlak van milieu-communicatie te vermijden.Dit alles wordt in goede banen geleid door Annelies Van Herck, VRT-nieuwsanker en moderatrice.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn