Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Ofyr, of de kunst van de barbecue

Zou de zomer er nu echt aankomen? Dan even de juiste buitenkeuken-accessoires van onder het stof halen. OFYR, het gerenommeerde Nederlands buitenkookmerk, biedt ook voor de beginneling en stadsmens een geslaagde grill-ervaring met het gloednieuwe OFYR 75 Corten-model: een compact en stijlvol ontworpen toestel waarmee je gemakkelijk op je dakterras of in je stadstuin heerlijke gerechten klaarmaakt.

Het OFYR 75 Corten-buitenkooktoestel is zo veel meer dan een barbecue. Het is een ware beleving en een unieke manier om tijd met vrienden en familie te spenderen. Dankzij het compacte ontwerp past het apparaat perfect bij iedere tuin of patio, terwijl het strakke design en de cortenstalen afwerking moderniteit belichamen. Het 360°-kookoppervlak – met een diameter van 74 centimeter – biedt daarnaast ruimte voor tot wel zes personen; geniet dus met volle teugen van de knusse warmte, experimenteer samen met nieuwe, wereldse smaken en geuren, en laat je meevoeren door de sfeer en gezelligheid.

De OFYR 75 Corten-planchakooktoestel blinkt ook in technologie uit. Het vernieuwende Airflow Plate-luchtstroomsysteem is een knap staaltje vernuft dat de verbranding van het hout optimaliseert en rookvorming beperkt. Hierdoor heeft de zwartstalen plancha minder hout én tijd nodig om de gewenste temperatuur te bereiken – kortom, meer efficiëntie en minder verbruik. De cortenstalen kegel van het OFYR 75 Corten-kooktoestel heeft bovendien een brandtijd van ongeveer drie uur alvorens de as verwijderd dient te worden.

Niet onbelangrijk: het team achter OFYR kent en begrijpt het belang van een goede indeling van kleine buitenruimtes. Gebruikscomfort is key en daarom bestaat de sokkel van het OFYR 75 Corten-toestel uit vijf aparte onderdelen die moeiteloos ge(de)monteerd kunnen worden. Kook je daarnaast graag op het ritme van de zon? Dankzij het lichte gewicht van het materiaal verplaats je het apparaat gemakkelijk naar daar waar de zonnestralen het warmst zijn. OFYR maakt van het buitenkokerellen een buitengewone ervaring, met gemak voorop, waardoor jij tijd kan maken voor de belangrijke zaken.

Over OFYR

The art of outdoor cooking

Het Nederlandse OFYR staat voor de kunst van het buitenkoken. Ze ontwerpen meer dan barbecues, ze creëren innovatieve planchakooktoestellen en momenten van verbinding. Ieder product uit het assortiment is gebouwd met de bedoeling en wens om het buitenkoken te transformeren van een individuele activiteit tot een verrijkende en vooral gedeelde beleving. Met een collectie die inmiddels uit veel meer bestaat dan alleen kooktoestellen, heeft OFYR een ware levensstijl in de open lucht gecreëerd. Op deze manier verbindt OFYR mensen rond het vuur, het hele jaar lang en door de vier seizoen heen.

www.ofyr.com

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn