U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Obumex opent flagshipstore in hartje Parijs

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In de klasrijke en chique Parijse wijk Saint-Germain-des-Prés, heeft het West-Vlaamse Obumex een showroom geopend. Obumex is het high end interieurbedrijf van de familie Ostyn en een parel aan de West-Vlaamse bedrijfskroon. ‘De opening van een flagship boutique in Parijs is voor ons een logische stap,’ zegt Thomas Ostyn, CEO van Obumex en derde generatie keuken- en interieurontwerpers. ‘Veel meer dan een showroom, willen we onze bestaande en toekomstige klanten een ontmoetingspunt bieden, waar ze rechtstreeks bij ons designteam terecht kunnen met vragen en verwachtingen.’

Op 1 april opende Obumex zijn eerste eigen boutique op Franse bodem, in het Parijse Saint-Germain-des-Prés. De vraag naar het hoogstaand vakmanschap van dit Belgische keuken- en interieurmerk op de Franse markt is dan ook groot.

Door unieke samenwerkingen met gerenommeerde designstudios en Franse toparchitecten als Joseph Dirand, Bruno Moinard, Gilles & Boisier en Grégoire de Laforrest zette Obumex zich de voorbije decennia immers wereldwijd op de kaart. Een permanente vestiging in de hoofdstad van de goede smaak kon dan ook niet langer uitblijven.

Geen toevallige keuze

Niet toevallig koos Obumex voor Saint-Germain-des-Prés als thuisbasis in Parijs, bij uitstek het kunst- en designdistrict van de stad met tal van inspirerende kunstgalerijen en high-end winkels. Een buurt die zich laat omschrijven als tijdloos elegant, en laat dat nu net stijlkenmerken van Obumex zijn. Hoogwaardige materialen en unieke details worden tot in de perfectie uitgewerkt door vakmannen. Exceptionele designs worden omgezet tot oogstrelende en duurzame interieurs.

De flagship boutique van Obumex in Parijs ging het voorbije weekend officieel open. Obumex is een bedrijf waar West-Vlaanderen fier mag op zijn. Het familiebedrijf mag zich ontwerper noemen van tijdloze totaalinrichtingen. Wie Obumex zegt, denkt daar best ook traditie bij, want opgericht in 1960 in Staden.

Vandaag is met Thomas Ostyn (zoon van Geert) de derde generatie aangetreden en wordt met passie verder gebouwd aan de visie van het dynamisch familiebedrijf. Keuken- en totaalinrichtingen van Obumex staan zowel bij architecten en particulieren bekend als duurzame en unieke creaties, gebaseerd op innovatie, zorgzame selectie van edele materialen en hoogstaand vakmanschap. Met een eigen productieatelier en showroom in Staden en flagshipstores in Gent en Knokke heeft het bedrijf vandaag ruim 100 medewerkers in dienst.

Alle windhoeken

Maar ook ver buiten de landsgrenzen is het unieke karakter van de Obumex creaties een feit. In het buitenland richt Obumex zich tot de B2B markt als luxelabel voor keukens.

Met lopende residentiële projecten in Londen, Chelsea en New York en een sterk partnership met de exclusieve Amerikaanse designketens Avenue Road en Private Collections, is de Obumex collectie vandaag vertegenwoordigd in hun showrooms van New York, Toronto, Vancouver en Miami. De internationale groei van het merk wordt vanaf 1 april 2023 verder gezet met de opening van een gloednieuwe flagshipstore in Parijs.

https://www.obumex.be/nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn