U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Novy krijgt een nieuwe CEO

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Kortrijkse dampkappenspecialist Novy krijgt een nieuwe CEO. De aflossing van de wacht staat geprogrammeerd voor het najaar, maar werd nu al aangekondigd. Onder de afscheid nemende CEO Carlos Wanzeele tekende Novy voor een bijzonder hoge vlucht.

Na 8 jaar als CEO voor Novy te hebben gewerkt, nam Carlos Wanzeele zelf de beslissing om vanaf eind september 2022 een nieuw zakelijk pad te volgen. Via de social media kondigt hij ook al zijn opvolger aan. De keuze werd binnenskamers gemaakt. Francis Gistelinck wordt de nieuwe numero uno. Gistelinck is momenteel nog commercieel directeur bij Novy.

‘Het was een genoegen en een voorrecht om een onafhankelijk Belgisch bedrijf te leiden en het bedrijf naar een periode van aanhoudende groei en transformatie te sturen”, aldus Wanzeele op het professioneel digitaal netwerk Linkin. De geconsolideerde omzet groeide van 45 miljoen euro in 2014 tot meer dan 100 miljoen euro in 2021, dankzij een strategie die gericht was op product-leiderschap, innovatie, een solide supply chain, state-of-the-art productie en een omni-channel marketing. Ik wil onze klanten, leveranciers en andere belanghebbenden bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit door de jaren heen. Last but not least dank aan het Novy-team, die ik blijvend succes wens met dit fantastische merk. Mogen ze Novy koesteren en vanuit onze fundamenten een nog sterkere groei opbouwen.’

https://www.novy.com/nl-be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn