U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe trendkleur van Desso: kerrie

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De nieuwe DESSO Flagstone collectie is de ultieme basis in huis voor liefhebbers van luxe en well-being. De organische structuur van dit nieuwe tapijt doet denken aan craquelé marmer. Door de gesneden pool voelt dit tapijt extra zacht aan en creëer je met de klassieke vleug een chique uitstraling. De steenachtige optiek is tegelijkertijd praktisch en tijdloos. De Flagstone collectie is verkrijgbaar in 12 actuele kleuren en is toepasbaar in elke actuele woonstijl.

Combineer het rijke Flagstone tapijt met een unikleurig tapijt uit de DESSO Asteranne collectie voor een perfecte coördinatie van kleur en materiaal. Maak twee kleden op maat in dezelfde vorm – rechthoekig, ovaal, rond of organisch – en leg ze in een ruimte naast elkaar voor een verrassend effect op de vloer.

De Flagstone collectie bestaat uit 12, op de natuur geïnspireerde, kleuren: van leisteen en actuele zand- en kleitinten tot nieuwe trendkleuren als abrikoos, terra rood, hemelsblauw en kerrie. In de nieuwste woontrends is kamerbreed tapijt in opkomst voor het ultieme wellness gevoel. Ga voor warm naturel voor een serene, tijdloze look of kies een vloerkleed op maat in een verrassende trendkleur die nog steeds heel natuurlijk aanvoelt dankzij de craquelé en organische optiek.

Of je nu thuis werkt of op kantoor; essentieel voor een functionele werkplek zijn comfort, daglicht en een goede akoestiek. Start met een goede basis en kies een organisch vloerkleed op maat uit de nieuwe DESSO Flagstone collectie. Dankzij de naturellen kleuren en structuur van dit tapijt creëer je een rustgevende en warme basis om optimaal te kunnen werken. Kies voor bruine tonen om meer warmte te creëren of ga voor lichtgrijs om de sfeer meer zakelijk te houden. Combineer met grote kamerplanten en houten meubelen voor nog meer natuur in huis of weg van huis!

Voor onder een ovale, monumentale eettafel is een groot ovaal kleed de oplossing voor meer warmte en sfeer. Daarbij komt ook nog eens het grote voordeel dat de akoestiek veel beter wordt zodat je lekker lang kunt natafelen.

De nieuwe Flagstone collectie is een echte blikvanger voor in de eetkamer. De organische hoog-laag structuur van het kleed en de verweerde look maakt het kleed praktisch en creëert de warme luxe boetiekhotel sfeer in huis.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn