U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe tapijtcollectie bij Bolia

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De collectie Zen tapijten, winnaar van de Bolia Design Awards in 2020, breidt uit. De ontwerpster, de Australische ontwerpster Emily Broom, heeft de karakteristieke ontwerptaal van de tapijten aangepast in nieuwe oversized versies: een bloeiende samenwerking tussen de ontwerpster en het Scandinavische merk Bolia.

Voor het creëren van de Zen-tapijtenreeks liet de Australische ontwerpster Emily Broom, van de gelijknamige studio in Kopenhagen, zich inspireren door haar dagelijks leven en de behoefte om haar huis om te toveren tot een kalm toevluchtsoord. Met haar ontwerp won ze de Bolia Design Awards 2020.
Deze tapijten zijn handgemaakt van ongeverfde wol. Ze zijn geïnspireerd op de Zen tuinen in Japan, die je uitnodigen om je te concentreren, te ontspannen en te genieten van een heel uniek gevoel van welzijn. En dat is precies waar het in deze serie om draait: eenvoudige vormen, duurzame, natuurlijke materialen en hoge kwaliteit, deze tapijten zijn de perfecte manier om een bubbel van rust en zachtheid in je eigen huis te creëren.
Voor het herfstseizoen introduceren Bolia en Studio Emily Broom nieuwe oversized Zen tapijten. Ze voegen zich bij een brede reeks maten die al verkrijgbaar zijn in de winkels en online op Bolia.com.
In een even delicate expressie heeft de ontwerper ook de Kelo serie vloerkleden getekend: rustgevende creaties van de natuur, aangeboden in binnen-, buiten- en badkamerkleden.

Bolia.com is een Deens designbedrijf met 82 designwinkels in heel Europa, online winkels in 30 landen en dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het Bolia designcollectief bestaat uit wereldberoemde internationale ontwerpers die een passie delen voor duurzaamheid, handgemaakte kwaliteit en duurzame oplossingen. In nauwe samenwerking worden twee jaarlijkse collecties gecreëerd; altijd geïnspireerd door de steeds veranderende Scandinavische landschappen en met elk ontwerp op maat gemaakt om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn