U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe showroom voor Niko

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Van de eerste schakelaars en stopcontacten in 1919 tot de eerste stappen in huisautomatisering in 1997, is Niko vandaag uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt. De 25e verjaardag van Niko huisautomatisering in 2022 is de ideale gelegenheid om het toegankelijke systeem waarmee je elke woning slim maakt in de kijker te zetten met de opening van een Niko showroom. Altijd al willen weten waarom een smart home voor jou of jouw klant zo interessant kan zijn of hoe die Niko Intense matt black schakelaar oogt? Dan kan je vanaf vandaag terecht in de ‘achtertuin’ van het hoofdkantoor van Niko in Sint-Niklaas voor een heuse productbeleving.

Met Niko Home Control doet je woning het werk voor jou en heb je je energieverbruik, veiligheid en comfort altijd en overal in handen. Zo is Niko Home Control eenvoudig in gebruik, betaalbaar en makkelijk te installeren en configureren. Het is een slimme oplossing die je ondersteunt in je dagdagelijkse bezigheden, je op een intuïtieve manier controle over je woning geeft, gemoedsrust biedt, en zorgt voor een veilig en geborgen gevoel. En dat allemaal zonder complexe handelingen en prikkels die technologie soms met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan een knop die alles uitschakelt wanneer je je huis verlaat, van je verlichting, tot je muziek en een aantal stopcontacten. Of de solar mode, die automatisch elektronische apparaten inschakelt wanneer je zonnepanelen meer energie produceren dan je verbruikt. Het mooie aan het systeem van Niko Home Control is dat het samen met jou groeit en dat je er op elk moment functies aan kunt toevoegen in lijn met je woning en levensstijl.

‘Die slimme technologie is geen luxe gadget of enkel voor de happy few’, zegt Peter Vehent, Product Manager Home Control bij Niko. ‘Met ruim 25 jaar ervaring en expertise in huisautomatisering bieden wij ondertussen een resem van toegankelijke toepassingen aan die je ondersteunen in je dagdagelijkse leven. Mensen beseffen niet altijd wat een smart home effectief betekent en welke impact het kan hebben op je leven. Met onze showroom willen we hen de mogelijkheid bieden om dit zelf te komen ervaren.’

Bezig met een renovatie of is je woning toe aan een upgrade? Ben je op zoek naar energiebesparende en futureproof oplossingen voor je huis? Of heb je klanten die ernaar op zoek zijn? Dan kan je gratis een afspraak maken in de Niko showroom. Tijdens dit bezoek krijg je onder begeleiding van een Niko expert uitleg over het comfort en het gebruiksgemak van huisautomatisering. Je kunt er bovendien ook zelf de Niko Home Control functionaliteiten – zoals de energiebesparende solar mode, verschillende lichtsferen, maar ook koppelingen met partnermerken – uittesten. Kortom; een heuse meerwaarde om te ontdekken wat de slimme technologie van vandaag allemaal kan én wat de meerwaarde hiervan is voor je huis of je bedrijf.

www.niko.eu

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn