U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe horizonten voor Imm Spring Edition

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Van 4 tot 7 juni 2023 komt de wereldwijde interieurbranche bijeen voor de Imm Spring Edition te Keulen. Met zijn nieuwe tentoonstellingsconcept Pure Galleries, blijkt de Special Edition experimenteel te zijn. Een uitgebreid evenementenprogramma biedt talrijke netwerkmogelijkheden.

Beurzen leven van de persoonlijke uitwisseling, de tastbare ontdekking van nieuwe producten en trends en unieke zakelijke kansen. De Imm Spring Edition is ontworpen als een beurs voor bezoekers en richt zich op de prioritaire behoeften van de deelnemers: zakelijke initiatie, het opbouwen van netwerken en het opdoen van inspiratie. De beurs dient echter niet alleen als zakelijk trefpunt, maar is opgevat als een branche-evenement dat de gasten ook uitnodigt om rond te wandelen, te ontdekken en te vieren. De raakvlakken tussen inspiratie, netwerken en business worden nog sterker geaccentueerd in het kader van de nieuwe beursformule Pure Galleries.

Pure Galleries: Innovatief gepresenteerde, exclusieve inrichtingsoplossingen

Het nieuwe beursformaat Pure Galleries werpt een nieuw licht op inrichtingsartikelen als esthetische uitdrukking van wooncultuur en designcompetentie: Zoals in een grote, open galerie biedt het nieuwe concept in hal 11.2 compacte ruimtes voor minimalistische presentaties van merkidentiteit, visies en actuele producten. Brede gangen nodigen de gasten uit om te wandelen tussen de tentoongestelde inrichtingsoplossingen en de op kleine presentatie-eilanden uitgelichte voorbeelden van erfgoedproducten die overtuigen door hun duurzame vormgeving. ‘Omdat we de tentoonstellingsarchitectuur hebben ontworpen op basis van een galerij, creëren de afzonderlijke merkruimtes nieuwe perspectieven voor de vakbezoekers. Zo verschijnen de inrichtingselementen en presentaties in verschillende gezichtssferen’, aldus Bernd Sanden, directeur van de voorjaarseditie.

Pure Galleries opent met een vernissage

Om de galerie-analogie te onderstrepen, wordt de nieuwe tentoonstellingsvorm op de eerste beursdag geopend met een vernissage. Onder begeleiding van achtergrondmuziek kunnen de vakbezoekers de artistiek geënsceneerde inrichtingsoplossingen ervaren en netwerken in de unieke sfeer van Pure Galleries.

Imm Spring Edition Summit: Congres richt zich op Circulaire Economie

Het congres van de Imm Spring Edition Summit staat in het teken van de Circulaire Economie. Het wordt door de branchevereniging voor meubels en keukens (BVDM) en de vereniging van de Duitse meubelindustrie (VDM) georganiseerd en biedt de deelnemers de mogelijkheid om op de eerste beursdag met belangrijke spelers uit de Duitse meubelindustrie van gedachten te wisselen.

Sundowner: Openluchtopening van de imm Spring Edition

Het officiële openingsevenement, de Sundowner, vindt plaats op de avond van de eerste beursdag op de Piazza. Direct na de evenementen van de dag – de vernissage en het congres – kunnen de gasten in de open lucht met een barbecuebuffet, drankjes en muziek het glas heffen op de herstart van de internationale meubelbeurs.

Speakers Corner, Bar en de Lounge Area vormen “The Circle”.

Het communicatieve centrum van Pure Galleries – “The Circle” met Speakers Corner, een Bar en een Lounge Area – zorgt ervoor dat de vakbezoekers gedurende de hele beurs in een ontspannen sfeer kunnen netwerken. Het programma van de Speakers Corner dat in samenwerking met partners van topniveau is samengesteld, omvat onder meer de Architonic Live Talks die op de eerste en tweede beursdag worden gepresenteerd door hoofdredacteur en gastheer Simon Keane-Cowell.

Wereldwijde merkenbijeenkomst: de inrichtingswereld verheugt zich op de immuniteitsvoorjaarseditie

Toonaangevende merkfabrikanten presenteren hun actuele collecties en innovaties, waaronder Artisan, brühl & sippold, BW Bielefelder Werkstätten, Christine Kröncke, COR Sitzmöbel, ex.T Giulio Tanini, Freifrau, Janua, Jori, Kettnaker, KFF, Klöber, Label, Leolux, miinu, Montis, müller möbelfabrikation, raumplus, Rodam, Scholtissek, Schönbuch, Signet en Werther.

Deelname van landen uit China, Taiwan, Roemenië, Oekraïne, Indonesië, Letland, Turkije, Kosovo en Bosnië-Herzegovina maakt van het bezoek ook een reis naar de internationale meubelmarkten.

Aan de bezoekerskant zullen detail- en groothandelspartners als Alliance, Begros, El Corte Ingles, Ikea, EMV, Garant, Home 24, Möbel Märki, Ostermann, Porta, Segmüller, Wayfair, XXXLutz en Zurbrüggen aanwezig zijn. Niet alleen de Duitse inkoopverenigingen zullen op het evenement vertegenwoordigd zijn – ook toonaangevende meubelzaken en talrijke binnenhuisarchitecten hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd.

https://www.imm-cologne.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn