U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe designs van Skovby

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Geen Skovby op IMM Keulen dit jaar, maar wel tijdens de DWI vakdagen in februari. Skovby is een op-en-top Deens merk dat op een ambachtelijke manier functionele houten meubels maakt. Instant klassiekers die nog écht vernieuwen.

Het familiebedrijf Skovby ontwikkelt al 85 jaar functionele houten meubels met die typische, stijlvolle Scandinavische uitstraling. Uitgepuurde lijnen, ambachtelijk bewerkt hout en een hoogkwalitatieve afwerking kenmerken dit Deense merk. Alle meubels worden ontworpen én gemaakt in Denemarken, met veel aandacht voor duurzaamheid en respect voor mens en milieu.

De iconen: de #33-tafel, die dankzij een origineel uitklapsysteem 6 tot 9 mensen rond de tafel krijgt. Weet dat je aan een ronde eettafel een pak gezelliger zit, ook met een oneven aantal mensen rond de tafel. En misschien nog belangrijker: zo’n ronde tafel is compacter dan een rechthoekig exemplaar, wat ze ook in kleinere kamers heel praktisch maakt.

En Skovby wil zo circulair mogelijk te werk gaan: dus komt het ontwerp voor de veelzijdige #840 kruk voor uit resten hout van de tafel. Het is niet zomaar een krukje. Het is een extra zitplaats, een bijzettafel, een nachttafel en simpelweg een eyecatcher in elk interieur, en in elke ruimte.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn