U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe CEO voor Ixina: Isabelle Vermeir

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Na meer dan een kwarteeuw laat Isabelle Vermeir de vastgoedsector en Century 21 achter zich, om een nieuwe weg in te slaan als CEO van Belgische keukengigant ixina. Op het eerste gezicht misschien een grote verandering, volgens Vermeir een logische keuze. Met haar ambitieuze visie op de toekomst en expertise in trends en wonen is ze gebrand op het inzetten van haar complementair skills in de Belgische keukenmarkt.

Bij Century 21 doorliep Isabelle Vermeir een vlekkeloos parcours, waar ze na het behalen van verschillende mijlpalen uiteindelijk aan het roer kwam te staan. ‘Na 5 jaar als CEO was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen de kans bij ixina zich aanbood, was de keuze dan ook snel gemaakt. Keukens en vastgoed lijken misschien verschillende werelden maar niets is minder waar’, klinkt het. ‘Beide sectoren huizen namelijk in lifestyle, met de keuken als kloppend hart van de woning.’

Met een verregaande kennis van franchise gelooft Vermeir sterk in haar nieuwe rol bij ixina. ‘De franchisewereld en de manier waarin er gewerkt wordt, boeit me enorm. Het nationale aspect van het bedrijf is wat me bovendien initieel aantrok, ixina is zowel een Vlaams als Waals verhaal dat staat voor Belgische eenheid en werkt als een overkoepelende familie. Bovendien heeft ixina een heel internationaal karakter, met winkels in zo’n 25 verschillende landen. De 300ste opende recent in het Belgische Fléron.’

Vermeir kijkt ambitieus naar de toekomst, naar een groeiend en grootser ixina. ‘Ik geloof absoluut in het model van het bedrijf: onafhankelijke franchisehouders die op een zelfstandige manier werken, met ixina als beschermende laag. En hoewel onze winkels momenteel evenwichtig verspreid zijn over het land, zijn er enkele plaatsen in België waar nog mogelijkheden zijn.’ Hier maakte ixina alvast werk van, met de opening van een 60ste Belgische vestiging in december.

www.ixina.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn