Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Nieuwe CEO Sympa: ‘Een nieuw tijdperk wordt aangevat’

Na een reeks sombere berichten over faillissementen in de meubelsector, is er eindelijk toch ook eens positief nieuws te melden. Een succesvolle overname brengt immers licht in deze soms onzekere tijden.

Nieuwe CEO

Sympa, het moederbedrijf achter het succesverhaal van onder andere het gekende sofamerk Olta, kondigt een nieuwe CEO en eigenaar aan: Tanguy Grusenmeyer. Met deze overdracht van verantwoordelijkheden begint een nieuw tijdperk van leiderschap en groei voor het bedrijf uit Ittre. Tanguy, voormalig bankier en momenteel een succesvol detailhandelaar in de interieurbranche, brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar Sympa. Zijn reeds bewezen kennis en ervaring in strategie, marktontwikkeling, bedrijfsgroei en economische optimalisatie zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn bij het nieuwe management van Sympa.
Tanguy: ‘In 2026 zal Sympa zijn 50-jarig bestaan vieren. In tussentijd wil ik verder bouwen op het prachtige parcours dat de afgelopen dertig jaar werd afgelegd door de drie vorige eigenaars Guy, Alexis en Eric. Sympa neemt momenteel een toonaangevende rol in dankzij de niet-aflatende inzet van deze drie heren. Voor mij zijn zij dan ook een groot rolmodel.’

Hernieuwde schwung

Als nieuwe eigenaar en CEO van Sympa is Tanguy vastbesloten om de huidige positie van het bedrijf  in de sector te versterken en klanten de allerbeste ervaring te blijven bieden. De komende jaren zal hij in nauw verband samenwerken met de voormalige eigenaars om een soepele overdracht te garanderen. Dit komt niet alleen ten goede aan de klanten, maar ook aan het algemeen bedrijfsbelang.
In januari startte Tanguy met het getalenteerde team van Sympa om samen met hen verder te bouwen op wat goed was én te investeren in gebieden waar verbetering mogelijk is. De hoogste prioriteit legt Tanguy vooral bij marketing waar Sympa nog grote stappen voorwaarts kan zetten.
U kan Tanguy rechtstreeks contacteren via: tanguy@sympa.be 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn