U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuwe Belgische Meubelbijbel is uit

Een nummer met mooie, inspirerende verhalen over o.a. RR Interieur, Mecam, Sleepworld, Dome Deco en Piet Moodshop.

BelgoFurn, de exportpromotiedivisie van Fedustria, heeft een nieuwe versie van de Belgische Meubelbijbel uit. Deze exportgids geeft door de variëteit aan Belgische fabrikanten, nieuwe collecties en presentaties een zeer visueel en representatief beeld van de industrie in ons land. De uitgave behelst twee taalversies, een Nederlandstalige voor de thuismarkt & Nederland en een Engelstalige die verspreid wordt via postzendingen, marktprospectie en beursdeelnames. Deze brochure wordt een heel jaar door gebruikt als hét visitekaartje van het Belgisch meubel naar de (buitenlandse) distributie. De rode draad: de presentaties van de Belgische fabrikanten, wat aankopers meteen toont wat ons land op meubelvlak te bieden heeft.  Denk tijdloos én klassiek maar ook modern en artistiek. Denk design maar ook populair, van binnen tot buiten of van zit-, lounge- tot zelfs kindermeubilair en kantoormeubelen.

Samen met de vernieuwde websites www.belgofurn.com en www.belgianfurniture.be is de Meubelbijbel hét basisinstrument voor de collectieve promotie van de sector in binnen- en buitenland. Volg ook @belgianfurniture op Instagram en Facebook, waar regelmatig nieuwigheden van  de deelnemende bedrijven gepresenteerd worden.

Interesse om een gratis exemplaar van de Meubelbijbel 2021 te krijgen? Stuur dan een mailtje met uw adresgegevens naar info@belgofurn.com. De digitale versies kan u vinden op www.belgofurn.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn