U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuw van De Witte Lietaer

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Witte Lietaer steekt Olivia in de trendkleuren van deze zomer: Blossom en Arctic

De nieuwe trendkleuren Blossom en Arctic van De Witte Lietaer geven je slaapkamer deze zomer een frisse, zonnige uitstraling. Het verkoelende groenblauw van dekbedovertrek Olivia combineert erg mooi met het lieflijke bloesemroze. De lichtgewicht katoen-satijnstof is een goede warmtegeleider, dus heerlijk verfrissend in de zomer.

Dankzij de fijne satijnweving voelt dekbedovertrek Olivia zacht op je huid en valt het soepel om je lichaam. De satijnbinding geeft het overtrek een zijdezachte glans wat zorgt voor een weelderige uitstraling. Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangenaam slaapcomfort. Vergelijkbaar met de bedding van de beste hotels.

Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het is eenvoudig te strijken en kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen. Olivia is ook verkrijgbaar in andere, inspirerende kleuren waarmee je zelf de mooiste combinaties kunt maken.

De Witte Lietaer Olivia Blossom en Arctic horen bij de de Smart Collection (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen en zijn verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-satijn. Winkeladviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn