U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuw outdoorlabel: Uti Objects

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het gloednieuwe, Belgische outdoormerk Úti Objects ontwerpt buitenobjecten die meteen in het oog springen: ze balanceren tussen kunst en design, je prikt ze in de grond en ze verrassen dankzij hun slimme eenvoud. De eerste collectie ‘TXIN-txin’ bestaat uit een trio van kleurrijke tuintafeltjes. De Spaans-Belgische designer Borja Veciana ontwierp ze speciaal voor het favoriete moment van de dag: apero time!

De eerste collectie ‘TXIN-txin’ illustreert meteen perfect het DNA van het nieuwe merk. De drie kleurrijke tuintafeltjes werden speciaal voor het aperomoment ontworpen door de Spaans-Belgische designer Borja Veciana. Ook in de toekomst zal Úti Objects voor zijn nieuwe collecties op zoek gaan naar samenwerkingen met designers en zal elke collectie opgebouwd worden rond een buitenmoment.

De tuintafeltjes vallen op door hun slimme eenvoud. Dankzij hun prikker en eenvoudige opzetsysteem kunnen ze eender waar gebruikt worden. Bovendien zweven de TXIN-txintafeltjes tussen kunst en design en kunnen ze gezien worden als pure gebruiksobjecten, maar evengoed ook als minimalistische sculpturen. Ze zijn even subtiel als opvallend. De eerste objecten van Úti Objects verrassen door hun vrolijke kleuren en speelse vormen die mooi aftekenen tegen een groen decor. Je kan ze zowel in de grond prikken in een compositie van vormen en kleuren alsook solo gebruiken.

De productie van de Úti-collecties vindt plaats in België. De TXIN-txintafeltjes worden vervaardigd in inox, wat voor een opmerkelijke stabiliteit zorgt. De buitentafeltjes zijn individueel verkrijgbaar of in een set van verschillende vormen en kleuren, waaronder Ginger Orange, Berry Red en Forest Green.

Over Úti Objects

Úti Objects is het project van enkele vrienden met een groot hart voor kunst en design. Door buitendesign te creëren met een plantstok en een minimum aan bevestigingsmaterialen, bewijzen ze hoe geweldig eenvoudige ideeën kunnen zijn. Úti Objects is een 100% Belgisch designlabel dat als missie heeft om slimme, functionele, tijdloze en vooral esthetische buitenobjecten te ontwerpen. Wanneer ze niet in gebruik zijn, hebben de Úti-collecties de kracht om je buitenomgeving te veranderen in een kunstwerk.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn