U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nieuw kleurpalet bij Stelton

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Stelton’s kleurenpalet voor dit najaar weerspiegelt een zoektocht naar rust en authenticiteit. We worden ons steeds meer bewust van de positieve invloed die de kleuren, de geur en de tastbaarheid van de natuur hebben op ons welzijn. Het spreekt vanzelf dat dit wordt weerspiegeld in de interieurtrends, waar een onverminderde tendens bestaat om de kleuren en texturen van de natuur in huis te halen.

Het kleurenpalet van de najaarscollectie omvat diepe, gouden tinten, gecombineerd met klassieke, lichte Scandinavische tinten om een gevoel van evenwicht, rust en lichtheid te creëren. De diepe, grijsbruine tinten combineren prachtig met de andere kleuren die momenteel in onze interieurs domineren. De combinatie van Scandinavische tinten en de warme tint van geborsteld messing creëert een exclusieve, tijdloze look. Deze look omarmt ons en creëert op natuurlijke wijze een vruchtbare bodem voor de rust en bezinning die we allemaal zoeken.

BARK

Een kleur die doet denken aan het bos en het gevoel van intimiteit dat je instinctief voelt als je je overgeeft aan de krachten van de natuur. De kleur is een verwijzing naar materialiteit en het patina dat een product krijgt na meerdere jaren gebruik, wat ook een indirecte verwijzing is naar duurzaamheid en een duurzame uitdrukking.

BRASS

Met het metallic uiterlijk en de matte afwerking creëert geborsteld messing een exclusief en duurzaam element in het ontwerp van producten en meubels. De matte messing elementen doen denken aan designklassiekers en architectuur en zorgen voor authenticiteit en nostalgie.

LAVENDER

Een kleur met een vleugje roze, maar met blauwe ondertonen die het wat meer stoer maken. Lavender is een delicate tint die staat voor een vrouwelijke, zachte en nostalgische uitstraling. Een mooie aanvulling op de donkere kleuren, waardoor elegante contrasten ontstaan. Zowel in het interieur als in de mode zien we lavendel als accent en als element dat het geheel karakter geeft.

www.stelton.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn