Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Neem deel aan de enqûete van FurniPASS

Interieur Unie zit mee in het project FurniPASS. Dit project kadert binnen de projectoproep Belgium Builds Back Circular. Het doel van FurniPASS is om een digitaal paspoort voor meubelen te ontwikkelen dat voldoet aan de Europese vereisten voor digitale productpaspoorten volgens ESPR.

Vermoedelijk wordt het productpaspoort voor meubelen verplicht in 2030. FurniPASS biedt hiermee een oplossing aan de meubelsector. Dit productpaspoort is gericht op de verschillende spelers binnen de meubelwaardeketen (fabrikanten, herstellers, demontage- en recyclage bedrijven, enz.), de consument, meubelfederaties en overheidsinstanties die op termijn een digitaal paspoort zullen implementeren, gebruiken en controleren.

Binnen dit kader brengt WOOD.BE via een enquête de Belgische meubelwaardeketen in kaart. Het doel is om te peilen naar de uitdagingen en specifieke behoeften van de spelers in de sector op het vlak van eco-design. Door deze enquête in te vullen, draagt u niet alleen bij aan de verdere ontwikkeling van dit project, u helpt ons ook belangrijke informatie te verzamelen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzBDMibh1F47sD8dYIJQ9-M-WxqInAOVkMQTGOOj0lp770WA/viewform

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn