U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Nederlandse lifestyle-keten Sissy-Boy opent haar allergrootste conceptstore in shoppingcenter

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Sissy-Boy zal dit najaar haar allergrootste winkel openen in Wijnegem shoppingcenter. De bekende Nederlandse mode- en lifestyleketen begint in september met de inrichting van een pand van liefst 1400 vierkante meter.

Sissy-Boy is een mode- en lifestylemerk met vandaag al meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots, maar een mondiale uitstraling. Je vindt er naast kleding ook alles op gebied van interieur, verzorging, eten en drinken. De winkels zijn ook een geliefd toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een origineel geschenk, ook voor kinderen. vindt er onder meer boeken, knuffels en speelgoed.

In de winkels worden zowel dames-, heren- als kinderkleding verkocht. Ook het aanbod aan interieurspullen is erg ruim en verscheiden: van grote (tuin)meubels tot de leukste accessoires om van een huis een thuis te maken.

Doorstart

In 2019 raakte Sissy-Boy even in moeilijk vaarwater en werd het bedrijf achter de winkels zelfs failliet verklaard. Maar de Termeer Groep, een Nederlands familiebedrijf dat ook de eigenaar is van schoenenketens Sacha en Manfield, bracht redding en zorgt blijkbaar voor een succesvolle doorstart.

De winkels van Sissy-Boy bevinden zich hoofdzakelijk in Nederland. In ons land heeft de keten vestigingen in Antwerpen, aan de Nationalestraat, Gent, Hasselt, Brugge en Knokke-Heist. Maar dit najaar opent Sissy-Boy dus nog een gloednieuwe conceptstore in Wijnegem.

Veertig jaar

‘Sissy-Boy bestaat dit jaar veertig jaar. Wij kijken enorm uit naar de opening van deze gloednieuwe winkel in België, meteen onze allergrootste’, aldus Ward Termeer, algemeen directeur.

‘Ook wij kijken uit naar de komst van Sissy-Boy’, reageert Wijnegem Shop Eat Enjoy-manager Katrien Geysen opgetogen op dit nieuws. ‘Met zo’n grote ruimte aan interieur, mode en accessoires, zal deze winkel ons als mooie aanbod nog versterken. Het is een bevestiging dat retailers ook vandaag in het meest dominante winkelcentrum van de regio aanwezig willen zijn.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn