U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Natuzzi Editions organiseert alternatief voor beurs Keulen

Vanaf 1 januari 2021 treedt de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid, kortweg UPV, voor matrassen in werking. Voor de consumenten betekent dit dat zij vanaf 1 januari 2021 met hun oude matras gratis terechtkunnen op het recyclagepark, en dat ze bij de aankoop van een nieuwe matras een milieubijdrage zullen moeten betalen. Deze milieubijdrage dient om de ontmantelings- en verwerkingskosten van de afgedankte matrassen te financieren en is tevens bestemd voor onderzoek en ontwikkeling naar ecodesign van nieuwe matrassen.

Toen het nieuws bekend raakte dat IMM Keulen niet zou doorgaan, ging Natuzzi voor het creëren van alternatieve, lokale beurzen bij enkele grote dealers voor haar Natuzzi Editions merk.

Natuzzi Editions is de middensegment collectie van de Natuzzi Group en wordt in België verdeeld op 27 locaties en in Nederland op 11 locaties met een eigen shop-in-de-shop concept. Hierdoor wordt de identiteit van het merk weerspiegeld en komt de collectie harmonieus tot uiting. Voordeel van het merk is dat het een collectie aanbiedt die zowel moderne (met of zonder relaxfunctie), comfort als traditionele salons omvat en dat nagenoeg alle modellen zowel in stof als leder verkrijgbaar zijn.

Bovendien is Natuzzi Editions het enige merk dat in het middensegment van de meubelmarkt wereldwijd actief is. Een troef die door de toenemende internationalisering van de samenleving en het internet een extra dimensie toevoegt én extra zekerheid geeft aan de consument.

Voor de Benelux werd er door Natuzzi beslist om haar huisshow te laten doorgaan bij Odrada Interieur in Balen.  Dit omwille van de centrale ligging in Benelux (amper 15 minuten van de Nederlandse grens) en de grootte van hun recent vernieuwde 500 m² Natuzzi Editions galerie.

Voor de gelegenheid werd deze de afgelopen weken nogmaals opgefrist én voorzien van de nieuwe  salons, stoffen, leders en modieuze kleuren enerzijds en de bestverkopende modellen uit de bestaande collectie anderzijds.

Bestaande en geïnteresseerde nieuwe dealers er op afspraak terecht om de collectie en het concept te bekijken en er hun keuze te maken voor hun collectie 2021.

De presentatie in Benelux loopt nog enkele weken door en kan bezocht worden na voorafgaande afspraak met de agentuur van Natuzzi voor de Benelux
Home Philosophies : Jan Mentens – jan.mentens@homephilosophies.com.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn