Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Naber, specialist in keukenaccessoires, verwerft de rechten op het traditionele merk Wesco

Bij Naber, een specialist in keukenaccessoires, richten ze zich op langdurige relaties met hun dienstverleners, partnerbedrijven en klanten. Daarom betreurt het bedrijf dat ze met M. Westermann & Co. GmbH een jarenlange en bevriende zakenpartner verliezen.

Om hun klanten toch de beste oplossingen op de markt te kunnen blijven bieden, hebben ze een aantal activa overgenomen van M. Westermann & Co. GmbH en haar dochterondernemingen. Dit stelt hen in staat om de populaire WESCO-producten voortaan onafhankelijk aan te bieden.

Op deze manier zorgen ze voor de distributie van WESCO-producten voor de gehele keukenbranche en de keukenindustrie. En ze laten de hele branche zien dat Naber als toonaangevende aanbieder van keukenaccessoires staat voor betrouwbaarheid, vertrouwen en innovatief handelen.

Over Naber

Als door een familie gerund middenbedrijf met maatschappelijke zetel in Nordhorn ontwikkelt, produceert en distribueert Naber hoogwaardige keukenaccessoires in een totaalassortiment. Door decennialang gegroeide competentie en marktkennis, innovatieve productontwikkelingen, veelvuldig onderscheiden design, uitmuntende kwaliteit en topservice, werden ze in Europa één van de toonaangevende specialisten op het gebied van keukenaccessoires.

https://www.wesco-int.com/

https://naber.com/nl/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn