U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Na 41 jaar verandert Soft Naert van naam

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Via een nieuwe benaming de ambitie bekrachtigen om meer dan ooit geïntegreerde IT-oplossingen aan te bieden bij klanten: dat is de filosofie achter de naamsverandering van Soft Naert uit Izegem. ‘Vanaf 1 september staat Initeam symbool voor een dynamische en jonge uitstraling’, stipt zaakvoerster Patricia Vandelanotte aan.

Soft Naert werd in 1980 opgericht door de broers Naert. De Izegemse firma profileerde zich bij B2B-klanten almaar nadrukkelijker als een centraal aanspreekpunt voor ERP-software, digitale boekhouding, infrastructuur en cybersecurity. Soft Naert groeide uit tot de Belgische marktleider op vlak van bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels. ‘Daarnaast bieden we oplossingen op maat van diverse sectoren: groothandels, technische en productiebedrijven’, aldus Patricia.

Personeel blijft grootste uitdaging

Het idee om de naam te veranderen, sluimerde al een tijdje. ‘De vlag dekte de lading niet langer’, vervolgt Patricia. ‘Daarnaast helpt een nieuwe naam om een frisse wind door het bedrijf te laten waaien. Een jongere uitstraling kan een meerwaarde bieden om extra programmeurs, analist-programmeurs en functionele consultants – die essentieel zijn voor onze verdere expansie – aan te werven. Verder willen we een meer herkenbare naam voor onze internationale klanten en relaties.’ De naam Initeam bestaat uit twee delen. ‘Een ‘”INI file” bevat alle belangrijke instellingen van een softwareprogramma’, legt Patricia uit. ‘Verder benadrukken we met “team” dat samenwerking centraal staat.’

Initeam zal ook in de toekomst maximaal blijven inzetten op de begeleiding van IT-gerelateerde transformatieprocessen bij de klanten. ‘Als IT-partner streven we naar duurzame langetermijnrelaties’, klinkt het. ‘Dat doen we niet alleen door op maat gemaakte oplossingen te programmeren, maar ook door een persoonlijke ondersteuning te bieden bij de implementatie van ERP- en digitaliseringsprocessen.”

Patricia Vandelanotte, Igor Faccioli en Filip Naert benadrukken dat de naamsverandering geen inhoudelijke gevolgen heeft voor klanten. ‘We zullen als volledig onafhankelijk bedrijf dezelfde strategische koers varen en de markt blijven bedienen met flexibele IT-oplossingen’, besluiten ze enthousiast.

Voor meer informatie contacteer:

Soft Naert/Initeam
www.soft-naert.be
www.initeam.com
Jonas Vanassche
051 30 85 37
jonas.vanassche@initeam.com
Rijksweg 57 – 8870 IZEGEM

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn