U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

My first Mobi: pannenset van Beka

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Tijd om uit te checken bij Hotel Mama. Bij het verlaten van de ouderlijke woonst ondervinden jonge starters heel wat nieuwe, en vooral, eerste ervaringen: van het eerste gedraaide wasje tot het betalen van die eerste (dure) rekening. En hoewel je voorheen maar af en toe hoefde te koken, doe je dat nu iedere dag. Expert in kwaliteitskookgerei Beka reikt de jonge groentjes onder ons een helpende hand in de vorm van de nieuwe vierdelige Mobi-pannenset: ofwel alles wat je nodig hebt om die eerste periode te overbruggen. Laat dat afdankertje van oma dus nog maar even staan en ga voor een langetermijninvestering. Jouw perfecte uitzetcadeau wordt voorzien door Beka: functioneel én mooi!

De gloednieuwe Mobi-pannenset van Beka werd zo uitgerust dat het iedere kookervaring aankan. Vlees bakken? Geen probleem met de braadpan uit de Mobi-set. Kook er wat aardappelen bij en overgiet het geheel met een smakelijk sausje: benodigdheden als een kookpot en steelpan heb je alvast bij de hand. Ovenbestendig en uitgedost in een rijke diepgroene tint is de Mobi-set niet alleen een pittige en veelzijdige aanvulling op de keuken, het is ook alles wat je nodig hebt als jonge starter.

Met het oog op duurzaamheid koos Beka ervoor om de Mobi-pannenset af te werken met 100% gerecycleerd aluminium en een titanium-versterkte keramische coating die bovendien volledig vrij is van schadelijke chemicaliën. Talk about healthy cooking, want niet alleen houdt het je voeding gezond, de bestanddelen zijn ook allesbehalve milieuvervuilend.

Over BEKA Cookware

Sinds 1899 helpt BEKA je heerlijke gerechten op tafel te toveren – moeiteloos en zonder zorgen. Dankzij onze uitmuntende en doordachte producten kan jij je bezighouden met wat echt telt in jouw keuken: lekker eten klaarmaken en gezellige momenten beleven met de mensen om wie je geeft.

Uiteraard zijn design, functionaliteit en kwaliteit erg belangrijk. Maar koken is zoveel meer. Het gaat om genieten van het leven, samen met je gezin of met je vrienden. Het gaat om ‘quality time’ in de keuken.

Deze serie van Beka komt in augustus in de winkels.

www.beka-cookware.com/nl-be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn