U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Muurtapijten van Roos

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Roos Vandekerckhove pakt uit met nieuw werk. Het voorbije anderhalf jaar werd de productie in haar atelier in Marokko regelmatig stilgelegd. Roos kon moeilijk afreizen om ter plaatse alles op te volgen en ook het transport tussen Marokko en België liep niet altijd van een leien dakje.

Dat zorgde voor problemen in de bevoorrading, waarop de Gentse ontwerpster besliste om haar creatieve ideeën dan maar zelf uit te voeren vanuit haar eigen atelier in België. Het resultaat van deze lockdown-sessies is een hele reeks handgetufte kunstwerkjes. Ze zijn stuk voor stuk uniek en voorzien van een elegante houten kader zodat ze meteen aan de muur kunnen.

Geometrische figuren als cirkels en driehoeken komen vaak terug, maar ook organische illustraties en sobere lijnen zijn een vaste waarde. Felle kleuren zoals Majorelle blauw – een verwijzing naar Roos Vandekerckhove’s tweede thuis Marrakech – en intens geel, worden afgewisseld met meer ingetogen aardetinten en zachte pastels.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn