U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Muller Van Severen wint Design Studio of the Year bij Dezeen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Gentse designduo Muller Van Severen heeft de Design studio of the year 2022 award van Dezeen gewonnen. Dat is een zoveelste pluim op de hoed van Fien Muller en Hannes Van Severen. Het Belgische designduo startte hun studio in de lente van 2011 en hebben intussen hun strepen verdiend met boeiende en opvallende designvoorstellen. Altijd zit hun werk tussen design en kunst in, zonder in te boeten aan originaliteit en kwaliteit. Beide designers hebben oog voor sculpturale objecten, denken na over de ruimte waar die terecht komen en laten zich opvallen door gegronde research. Toch zit er een soort van ‘je ne sais quoi’ vast aan hun werk, alsof het zeer makkelijk tot stand kwam.

De jury van het toonaangevende Dezeen stelde ronduit dat Muller Van Severen een heel herkenbare en coherente designtaal hanteert en dat er een duidelijk dna aan het werk vastzit. ‘Hier wordt heel goed nagedacht over kleur en materiaal, zonder esthetiek te vergeten’,zo staat het in het jury-rapport.

Proficiat aan beide designers!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn